Bruidsreportage Guido & Claudia | Son en Breugel 2015

Bruidsfotografie in Son en Breugel

Vandaag een bruidsreportage in het zonnige Son en Breugel! Nou zonnig was het inderdaad. Met 32 graden was het erg heet. Maar wel een de juiste ingrediënten voor een prachtige bruidsreportage! Ook vandaag weten we in de omgeving mooie plekjes te vinden. Niet alleen de omgeving is mooi maar de trouwlocatie ook. Een bijzondere trouwlocatie in Son En Breugel, namelijk De Sonnerie!

Lees meer en bekijk de foto’s…

 

    Bruidsreportage Son en Breugel

Posted in Bruidsreportage

Bruidsreportage Luc & Jessie | Dordrecht 2015

Bruidsfotografie in Dordrecht

Een bruidsreportage op 30 januari 2015! Altijd weer spannend tijdens de wintermaanden, ligt er sneeuw of niet? Nou vandaag wel en dat maakt het natuurlijk extra bijzonder. Ook op deze dag beginnen we met een kop koffie. Altijd een leuk en ontpsannen moment waarbij je iedereen leert kennen. Al snel hoorden we Luc in de trouwauto aankomen scheuren, een Mercedes SLS AMG cabrio 6.3 liter. Nou heb ik niet zoveel met auto’s maar ik moet zeggen dat dit toch wel een indrukwekkend scheurijzer is.

Lees meer en bekijk de foto’s…

 

Bruidsreportage Dordrecht Fotograaf

 

Posted in Bruidsreportage, Fotografie

Bruidsreportage Wijnand & Simone | Diemen 2014

Bruidsfotografie in Diemen bij Paviljoen Puur

Een bruidsreportage op 1 december 2014. Koud zou je zeggen, echter waren we bij Paviljoen Puur omringd door vuurkorven en heaters. En omdat er nog niet genoeg hout op/in lag besloten enkele gasten om de korven nog eens goed te voorzien van wat extra hout! Deze dag kan niet meer stuk. Ondanks het waterkoude weer hebben we er gelukkig weinig last van gehad. Echt een hele gave omgeving hier, onderdeel van een oude waterlinie. Ik word zelf altijd super enthousiast als ik oude gebouwen, muurtjes en bomen zie. Ik zie overal een mooi ” plaatje”. Dat was ook zeker hier het geval.

Lees meer en bekijk de foto’s…

Bruidsreportage Amsterdam & Diemen Bruidsfotografie

Posted in Bruidsreportage

Expositie in Rotterdam van Jules Deelder | fotograaf Steve van der Heijden

Vorig jaar heb ik tijdens een optreden van de Deeldeliers een aantal prachtige platen gemaakt van onder andere Jules Deelder. Op 15 november 2014 wordt deze markante nachtburgemeester van Rotterdam 70 jaar! Dat wordt gevierd met een mooie expositie omtrent Jules Deelder. Aan fotografen werd gevraagd om werk hiervoor in te sturen…..en zo geschiedde…..

Gisteren de lijsten afgeleverd bij de expo in Rotterdam! Spannend. Werd gezellig ontvangen met een glaasje wijn…..Voor diegenen die de expo willen bezoeken; op 15 november om 16.00 uur zal de expo op feestelijke wijze geopend worden door Jules Deelder zelf! Tevens zal hij ook een aantal mooie jazzplaten draaien uit zijn privé collectie. De expo loopt van 15-11-2014 tm 12-12-2014 in expositiehal AAAFresh123 aan de Zaagmolenkade 123 te Rotterdam.

 

Website gallery: klik hier

Jules Deelder expositie 2014

Posted in Expositie

Bruidsreportage Roel & Linda Zoetermeer / Leiden 2014

Bruidsfotografie | Zoetermeer / Leiden | September 2014 | Roel & Linda | Bruidsreportage

Bruidsfotografie in Zoetermeer en Leiden in Hortus Botanicus

Een jaar geleden ontving ik via Facebook een berichtje van Roel. Of ik even langs wilde komen om de mogelijkheden te bespreken voor een bruidsreportage. Zo gezegd zo gedaan en geboekt! Alles was al geregeld enkel de fotolocatie was nog even spannend. Het is dus Hortus Botanicus geworden te Leiden. Echt een fantastisch mooie locatie dit. Zowel voor binnen als buiten en zelfs een beetje een industrielook. De dag begon met een kopje koffie bij de bruid thuis. …….

Lees meer en bekijk de foto’s…

 

Bruidsreportage Zoetermeer Bruidsfotografie

Posted in Bruidsreportage